Over CreaMEES

VREEMDE COMBI

Het lijkt misschien een vreemde combinatie: meetspecialist en kunstenaar.

Toch is dat niet zo vreemd. In het verleden is deze combinatie van wetenschapper en kunstenaar vaak een goede match gebleken. Zo kennen we Leonardo Da Vinci niet alleen als kunstenaar, maar ook als wetenschapper. Ook Einstein bleek heel creatief te zijn.

Maar bij mij heeft de combi daarnaast ook met mijn privé te maken. Na een studie elektrotechniek ben ik in de telecom gaan werken. Door mijn slechte gezondheid heb ik mijn baan als projectmanager opgezegd en ben ik een hobbywinkel begonnen. Toen jaren later bleek dat het grootste deel van mijn gezondheidsproblemen door straling werd veroorzaakt, ben ik me weer in de techniek gaan verdiepen.

Door mijn gezondheid heb ik een bijzondere manier van wonen. Ik leef in een stacaravan op een camping, dicht bij het bos. Daar is relatief weinig straling, maar toch wordt het me daar vaak te veel. Dan stap ik in mijn camper en zoek een plek waar de straling minder is. Op deze manier kan ik overleven, want dat is wat het is: overleven. Alleen mijn geld is nu op en ik krijg geen uitkering, omdat ik een camper bezit. De camper verkopen zou inhouden dat ik nooit meer kan vluchten. Maar ook dat ik nooit meer ergens anders kan slapen. Ieder hotel heeft wifi.

Ik heb nu dan ook zoekend naar een baan, maar wil daarnaast graag een centje bijverdienen met mijn metingen en verkoop van mijn kunst en knutsels. Ooit stond ik op het punt om een winkel te openen in zelfgemaakte spullen, maar mijn echtscheiding gooide mijn plannen helemaal om. Ik heb nog dozen vol zelfgemaakte artikelen staan, waaronder veel beelden en schilderijen.

De komende tijd zal ik dan ook regelmatig mijn site aanvullen met nieuwe dingen die ik verkoop.

CONTACT

SOCIALE MEDIA

Wanneer u op een zoekmachine CreaMEES of MEZENvisie intypt, is de kans wel heel erg groot dat u bij mij uitkomt. Voor MeetMEES is dat nog niet zo, maar ook dat zal goedkomen.

Maar het is natuurlijk net zo makkelijk om hieronder op één van de knoppen te klikken.